Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ti, bez kterých by to nešlo

25. 1. 2013

Duchovním otcem i matkou soudku je Václav Čížek, který o sobě sám říká, že je organizační pracovník, ale ten kdo to řídí je samozřejmě ředitel. Vedle managementu soudku je Vašek autorem komentářů jednotlivých ročníků, které spolu s několika dalšími příspěvky tvoří Sborník, jenž je představen v plném znění v kapitole Historie na těchto stránkách. Než cokoli dalšího dodávat, je lépe pozvat Vás na chvilku mezi řádky  příběhu soudku, kam snadno přeskočíte.

 

Za svou pravou  ruku považuje ředitel Vašek Čížek svého kamaráda Ludovíta Královiče.

Pořadatelskou štafetu v současnosti přebírají od Vaška Čížka sportovci ze Sokola Stochov - Honice

 

Těmi dalšími, bez kterých by to nebylo takové, jaké to je, jsou :

Pavel Pinkas ( s rodinou ), je u Soudku od počátku

Marie Zýková,  Alena Jermanová a Dagmar Kánská, které nás  nejen vítají u prezence, ale pak se ještě podílejí na měření a zaznamenávání časů

Jiří David se věnuje stopkám

Jan Brož zastává vysokou a odpovědnou funkci : hlavní rozhodčí

Karel Beran je osobou, kterou by se dalo titulovat  vedoucí kanceláře, zejména je třeba vyzdvihnout jeho zásluhu na přípravě  zmíněného Sborníku ( viz Historie)

Propagaci se věnujeVlastimil Bradáč

O technickém stavu trasy má přehled Vašek Klos, tréninkově si ji proběhne a pak mu to při závodě běží skoro samo

 

Součástí úspěchu, kterým je spokojenost běžců, je podíl Královského pivovaru Krušovice  zejména na relaxaci závodníků po doběhu. Atmosféru pocitu, že už to máme za sebou , si s pivní pěnou na rtech opravdu krásně vychutnáváme a nad čím si o zážitcích z trasy lépe popovídat, než nad zlatavým krušovickým mokem v prostředí, ve kterém je slyšet ozvěna klapotu kopyt koní táhnoucích plně soudky naložený vůz směřující ku Praze na dvůr Císaře Rudolfa II.

Těší nás proto podpora vedení pivovaru, za kterou děkujeme a jsme rádi, že nám svůj čas a zájem věnují pracovníci pivovaru Ing. Hana Fenclová a Marie Beránková. 

 

  

 

Vedle uvedených organizátorů je nutná spolupráce a pomoc řady dalších, kteří se větší či menší mírou na Soudku podílejí, kamarádů, kterým je odměnou dobrý pocit z povedené akce, dobrý pocit z toho být při tom. 

   

www stránky si usmyslel a neuměle rediguje Miloš Kmuníček