Jdi na obsah Jdi na menu
 


Diskuse aneb Drbna

 

Ahoj,

brouzdám po stránce Rozběhnuto a protože tam není ,,drbna“ neboli diskusní fórum (nebo jsem ho nenašel), tak píšu.

Předně bych Ti chtěl poděkovat za trika ze čtvrtmaratónu, mám z nich radost a určitě je unosím. Měl jsem ho na sobě už teď o víkendu na Hrádku u Úštěka. Všichni koukali a ptali se, kde jsem ho sebral. Potěšila mě i výtvarná stránka  a myšlenka ,,otevřeného mistrovství severního Rozdělova“. Takže ještě jednou díky.

Na triatlonu jsem nebyl, byli jsme na Hrádku. Ondrovi jsem se právě na čtvrtmaratónu omluvil, kdybych se rozhodoval sám za sebe, asi bych ve Stradonicích nechyběl. Ale Markéta se těšila do Úštěka na jarmark a na kamarády a musím přiznat, že i tam bylo moc dobře. Holt těch akcí je hlavně v létě moc a jak Ondra posunul termín, protože teď o víkendu běží ligu, nedalo se nic dělat.

Jinak termín Běhu Járy Cimrmana už je stanoven. Vychází to na neděli 13. října 2013. Zrovna se chystám spáchat propozice a popřemýšlet, čím by šel závod nenásilně oživit.

Měj se, pozdravuj pocestný. Šéf má dovolenou, tak jdu spáchat ty propozice, abych smysluplně využil pracovní dobu.

Ahoj

                               Hop


 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Půlmaratón a další akce

(Pavel Hop Kratina, 7. 4. 2014 10:26)

Díky za zajímavé srovnání kladenských půlmaratónců zde na stránce. Při účasti 12.500 běžců o mnohých ani nevím, že tam byli, prostě jsme se nepotkali.
Vím, že někteří kladenští běžci mají k Pražskému půlmaratónu mírnou averzi. Samozřejmě každý má právo na svůj názor. Já za sebe musím říci, že letos jsem udělal s organizátory další dobrou zkušenost. Zjistil jsem totiž, že nejsem přihlášen na maratón, a to ve chvíli, kdy čísla byla již beznadějně vyprodaná. Ale stačil mail a zaslali mi znova kód, na základě kterého budu jako PIM KING (mám všech 19 ročníků) opět startoval zdarma. Přitom v té chvíli už jsem byl rozhodnut investovat několik tisícovek do zápisného v běžeckém klubu, jen abych se ke startovnímu číslu dostal. Takže za mě palec nahoru.
Četl jsem vyjádření Vaška Čížka k Soudku - díky všem, kdo nenechali Soudek padnout. Určitě to ještě řeknu Vaškovi osobně.
A poslední věc - Přeběh podél Labe, který jsem inzeroval na stránkách Maratónklubu a článek byl stažen až na moji výslovnou žádost, se bude konat, byť ve zkrácené formě. Pokud by chtěl kdokoliv běžet s námi, ještě je možnost. Nyní je to celkem 480 km za 48 hodin v 10 skupinách. Celková kilometráž skupin začíná na 10 kilometrech (děti od 8 do 12 let s doprovodem - 10 tras po 1 km průměrem 9 minut na kilometr) a končí na 80 kilometrech průměrem 5-6 minut na kilometr dvou nejlepších skupin. Já bych rád navíc dal 1 trasu s každou další skupinou a dostal se na 100 km, ale uvidím, jestli mi to tělo dovolí.
Pokud by kdokoliv chtěl běžet jet s námi, ať si přečte info na www.rohaci.com a pak se přihlásí na pavelhop@volny.cz .

k otevřenému dopisu ohledně ženských kategorií

(Jana Kmuníčková, 24. 10. 2013 20:22)

Co udělat mezi běžkyněmi na našich závodech šetření, jaké členění se jim zamlouvá víc? Třeba formou anketní otázky v přihlášce, kterou na závodech pořádaných MKK všichi vyplňují? (Třeba by to Sokolíky motivovalo přitáhnout na závody nějaké Sokolky, které určitě mají doma schované, aby odpovědi převážily ve prospěch těch správných kategorií.)

Tak dneska je to poprvé...

(Pavel Kratina, 23. 8. 2013 11:38)

Aneb píšu první příspěvek do diskusního fóra, aby neměl Miloš pocit, že ho dával na stránku zbytečně. A rád bych napsal, že se mi stránka Rozběhnuto líbí a stojí mi za to sem občas zabrousit. Nic dalšího teď na srdci ani na jazyku nemám, tak nebudu příspěvek uměle natahovat. Takže díky za drbnu.