Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vyhlášení Zimní ceny 13/14

25. 2. 2014

ZIMNÍ  CENA MARATÓN KLUBU KLADNO 2013 – 2014

 

Po loňském „nultém“ ročníku máme za sebou Zimní cenu, která podle „útržkovitých“ ohlasů přitáhla pár jedinců – a to i dívek a žen,  kteří /které by jinak nejspíš některý ze závodů vynechali, ale když to bylo v té „CENĚ“…!

V rukopise tohoto komentáře jsem se věnoval výsledkům s konkrétními časy aktérů, jejich odstupy a zkrátka údajům, které daný princip vyhodnocení nabízí. Ovšem do svého odjezdu za sportováním v teple jsem článek v tomto smyslu nestihl stvořit do konečné podoby a v tuto chvíli pro omezený přístup k internetu tohle píšu bez toho, že bych mohl rychle nahlédnout do tabulky „jak to dopadlo“. ( Jsem na Grand Canárii a najíždím nějaké ty kilometry na kole, abych na tom plánovaném triatlonu hned nevytuhl, do toho taky chodíme plavat a trošku běhat – i když po tom kole ta kilometráž běžecká moc nenaskakuje).

Zájemci o výsledky se stejně jistě na údaje z tabulky podívali a podrobili je „podrobné“ analýze. Rozdíly celkové je nutné vztáhnout k celkem naběhlým kilometrům – což když vezmu z hlavy, tak :  

Slaný 12, Třtice 4,5, Kožovka 7, Dubí 7,5…což dává v součtu přibližných 31 kilometrů. Jak jsem již rozebíral po třetím závodě, je několik případů vyrovnaných běžců a běžkyň, kdy v jednotlivých závodech při vzájemných soubojích si pozici ve výsledkové listině vyměňovali a pak opravdu pro konečné pořadí záleželo na sumě odstupů.  Většina je však „rozřazena“ …no zkrátka „tam kam patří“. Tím, že Pepa Poduška poslední závod nešel, tak jednak otevřel „prostor“ dalším jak celkově, tak (ha ha) i v kategorii a hlavně ten odstup „od prvního“ je o chlup menší…i když tak či tak, že.  

Jana načrtla „diplomek“ se symboly jednotlivých závodů, což lze považovat za tvůrčí výtvarný počin, Gábina to pro všechny vytiskla a tak doufám, že to mnohé potěší. Samostatně musím poděkovat Frantovi Tůmovi za zpracování tabulky s výsledky, protože když se to tak vezme, tak Winter Trophy není  nic jiného, než právě tato tabulka. Pokud se k tomuto „projektu“ přihlásím, tak sice jako dejme tomu „Duchovní otec“ skrzevá nápad jako takový, nicméně tou své děcko piplající „Matkou“, nechci říci přímo kojící, je právě František.  Takže díky.  

Vyhlášení Zimní ceny je zamýšleno po doběhu narozeninové "5".       

Miloš              

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář